Om Liberaltopia.org

Hei, og velkommen til Pers nettside. Jeg er regnskapsfører og driver mitt eget firma. Til daglig bistår jeg små selskap og enkeltpersonforetak med regnskapsførsel og økonomiplanlegging. Den geskjeften har jeg holdt på med i snart 20 år. Av annen erfaring så var jeg tidligere maskinist (og kokekyndig) fra jeg var 17 år gammel, og frem til jeg av helsemessige grunner måtte bli landkrabbe.

Som regnskapsfører og rådgiver har jeg vel kommet borti alt som rører seg i økonomifaget, og problemstillinger som folk flest lurer på når de driver eget selskap. Det er slike ting jeg tenker jeg skal skrive om her.

I den siste tiden har jeg også bistått familiemedlemmer og venner som har hatt økonomiske vansker. De fleste av de har rett og slett lånt penger de ikke klarer å tilbakebetale. Gjeldsproblemer er som andre problemer, de er til for å løses. Derfor vil jeg blant annet ta for meg refinansiering av forbrukslån og kredittkort. Gjengangeren blant de spørsmålene jeg får fra omgangskretsen.

På sikt tenker jeg at bloggen min også vil inneholde stoff som er mer hobbypreget. Jeg seiler blant annet, og liker å kladde ned tanker og opplevelser jeg får med meg når jeg er alene til sjøs og koser med meg naturkreftene.